Hvem er vi

I 1938 startede Edith og Peter Jensen Vognmandsforretning med taxa-kørsel.historie

Den første lastbil fik de i 1945 og i 1955 blev der udvidet med skolekørsel til Herskindskolen og senere igen med Hestehaveskolen.

Efter nogle år omfattede forretningen tre lastbiler.

I 1958 startede sønnen Ejvind M. Jensen, som chauffør i firmaet.Han overtog i 1966 en del af lastbilkørslen og i 1994 købte Ejvind den sidste del af forretningen, nemlig buskørslen. Han opstartede Lillering Sten & Grus i 70’erne og i begyndelsen af 80’erne begyndte han at køre containere. Forretningen blev drevet sammen med hustruen Hedvig Dahl Jensen indtil Ejvind døde i 1997.

Herefter overtog den nuværende ejer, sønnen Jens Peter Jensen firmaet sammen med sin hustru. Han valgte i 1998 at sælge turistbusserne fra firmaet og ligeledes i starten af det nye årtusinde at skille sig af med skolekørslen og i stedet specialisere sig inden for et område – nemlig transport og opkøbte kran- og blokvognsdelen fra BK Transport.

I 2008 solgte man en del af vognmands firmaet fra og efterfølgende købte man den lokale entreprenørforretning Søren Stenicke Sørensen og beskæftiger sig i dag primært med entreprenør og kloakerings opgaver.

I dag  er vores primære opgaver Entreprenør og kloak arbejde. Samt udlejning af affalds container, levering af sand – sten og grus samt kørsel med grab og kran til hejse opgaver samt lev og afhentning af alt ???